«

»

Nov 28 2016

Print this Post

Moderaterna presenterar nya förtroendevalda

Den moderata kommunfullmäktigegruppen i Landskrona har utsett nya förtroendevalda. Fredrik Erlandsson blir ledamot i det nybildade koncernbolaget Landskrona Stadshus AB och Lennart Pettersson blir ersättare i Landskronahamn AB .

  • Koncernbolaget spelar en viktig roll i den nyligen beslutade omorganisationen av kommunens bolagsstruktur. Det är därför viktigt att bolaget får en ledning med gedigen kompetens både från näringsliv och politik, säger Birgitta Persson, Kommunalråd. Fredrik uppfyller båda dessa krav på ett utmärkt sätt.
  • Vi är också glada att Lennart Pettersson accepterat rollen som ersättare i Landskronahamn AB, fortsätter Birgitta. Lennart efterträder Peder Keiller Alberoth som istället tagit plats som ersättare i kommunfullmäktige och fritidsnämnden, avslutar Birgitta.

Några ord om personerna:

Fredrik Erlandsson
fredrik-erlandsson
Informationsdirektör och ansvarig för investerarrelationer på Thule Group AB, Malmö.
Fredrik har erfarenhet från företagsledande roller inom flera branscher i Sverige och internationellt, såväl som mångårigt politiskt engagemang för Moderaterna i Malmö stad såväl som i Bryssel. Fredrik bor i Landskrona sedan 2011.

Lennart Pettersson
lennart-pettersson
Mångårigt erfaren entreprenör och företagare inom bemanningsbranschen och tidigare socialchef. För närvarande projektledare för svenska kyrkan med uppdraget att utarbeta en ny metod för att, ”Främja kunskap och erfarenhet av kristen tro”. Lennart har ett starkt samhälls- och kristet engagemang. Han sitter i valnämnden i Landskrona, är nomineringsombud inför kyrkoval 2017 och tidigare president i Landskrona Glumslöv Rotaryklubb. Lennart bor i Glumslöv sedan 1990.

För frågor kontakta:
Birgitta Persson (m), kommunalråd
076 – 168 94 88

Permanent link to this article: http://landskronamoderaterna.se/moderaterna-presenterar-nya-fortroendevalda-3/